Køb af hvalp

Er du klar til at få hund?


Før du køber en hvalp er der et par ting du/i skal overveje - for en hund kan blive 10-12 år. Det er hårdt arbejde at have en hvalp i huset, men giver man sin hvalp en god start og en god opdragelse, så høster man også senere glæden ved at have en dejlig hund. Og det er en stor glæde at have en hund....


Har du overvejet hvor længe din hund skal være alene hjemme hver dag, skal den være 10-12 timer alene, fordi du skal på arbejde? Hvad med weekender og ferier hvor skal den da være? En hund kræver tid, har du overskud til den i hverdagen?


Et rent hjem er en by i Rusland. Der kommer hår i maden og på tøjet. Og rullen til at fjerne hår med, bliver en stor del af din hverdag.


Det er dyrt at have hund, det mindste er at købe hvalpen. Det koster ca. 5-600 kr. hver månede til et godt foder, kødken, ormekur, vaccinationer og lovpligtig forsikring. Udover det kommer udgifter til træning og hvis hunden bliver akut syg.


Det kræver tid og arbejde at være en ansvarsfuld hundeejer.


Disse ting nævner jeg ikke for at skræmme dig, men det er meget vigtigt at vores hvalpe ikke komme med i statistikken af hunde der bliver aflivet eller ender på internater.
Bliv skrevet op til en hvalp.


Det er mulighed for at blive skrevt op til en hvalp. Når hvalpene så er 2-3 uger gamle, kan i komme på besøg, og vi kan få en snak om jeres forventninger passer til vores hvalpe.


Vi vælger frit hvem der skal købe vores hvalpe.


Det betyder MEGET for os, at vi finder de rigtig familier til vores hvalpe. Vi bruger meget tid på dem, og de får en stor plads i vores hjerter. Når hvalpene er 8 uger gamle, har vi knyttet tætte bånd til dem, og for at vi trykt kan aflevere dem, udvælger vi vores hvalpekøbere med hjertet.


Vi forventer at vores hvalpekøber har sat sig ind i hvad det kræver at få hund, og hvad de skal bruge deres hund til. Alt dette snakker vi om på første besøg, hvor vi også finder ud af om vores kemi passer sammen.


Vi sælger kun hvalpe til mennesker vi tror kan opfylde vores hvalpes behov, og som vil påtage sig det store ansvar det er at give en hvalp et godt hundeliv.