Beslutningen

Beslutningen


Før du køber en hvalp er der et par ting du/i skal overveje - for en hund kan blive 10-12 år. Det er hårdt arbejde at have en hvalp i huset, men giver man sin hvalp en god start og en god opdragelse, så høster man også senere glæden ved at have en dejlig hund. Og det er en stor glæde at have en hund....


Har du overvejet hvor længe din hund skal være alene hjemme hver dag, skal den være 10-12 timer alene, fordi du skal på arbejde? Hvad med weekender og ferier hvor skal den da være? En hund kræver tid, har du overskud til den i hverdagen?


Et rent hjem er en by i Rusland. Der kommer hår i maden og på tøjet. Og rullen til at fjerne hår med, bliver en stor del af din hverdag.


Det er dyrt at have hund, det mindste er at købe hvalpen. Det koster ca. 5-600 kr. hver månede til et godt foder, kødken, ormekur, vaccinationer og lovpligtig forsikring. Udover det kommer udgifter til træning og hvis hunden bliver akut syg.


Det kræver tid og arbejde at være en ansvarsfuld hundeejer.


Disse ting nævner jeg ikke for at skræmme dig, men det er meget vigtigt at vores hvalpe ikke komme med i statistikken af hunde der bliver aflivet eller ender på internater.

Copyright © All Rights Reserved